2016. február 11., csütörtök

2016-os színek, esküvői dekor trend


Legtöbbünk örömére, máris kaphatóak a legfrissebb 2016-os trendi, tavaszi újdonságok. Miért örülök ennek igazán? Végre nemcsak beszélünk róla, de kézzel fogható bizonyítéka van annak, hogy elért minket a pasztell őrület teljes palettája, meghatározva az esküvő trend vonalat is számunkra.

A Pantone Institute közzétett legfrissebb újdonságai szerint, a Rose Quartz vitte el a pálmát 2016 tavaszán. Miért nem vagyok meglepve?

Az elmúlt évek felfutó vintage őrületében a halvány kékek és zöldek mellett ez a szín volt az, amely egyenes törte az utat magának, belopva magát a menyasszonyok szívébe. A púder rózsaszínek között is a legbájosabb, legfinomabb, leglágyabb árnyalatról beszélünk, amelyet a rózsa kvarc kristály nőiessége határoz meg leginkább.

Szerencsések vagyunk ezzel a romantikus színvilággal, hiszen bővelkedik a virágpiac gyönyörű rózsaszín árnyalatokban, illetve a dekorációs kellékek sora is folyamatosan bővül, textíliákat is bérelhetünk már ebben a színben, sőt még az esküvői torták és sütemények is ezt a trendet követik.
 



 
Mi az amit még kiemelnék a 2016-os trendi árnyalatok közül? A Serenity kékjét. Egyszerűen imádni fogjuk a rózsakvarc kiegészítőjeként.

A Serenity légiesen könnyed kék árnyalat. Akárcsak a kristálytiszta levegő amely körülölel bennünket. Természethez való kapcsolódást biztosítja számunkra.

A rózsa kvarc rózsaszín árnyalata párosítva ezzel a csöndet és nyugalmat árasztó kékkel egy olyan vele született, magától értetődő párost alkot, amely békességet és jólétet sugároz mindenki számára.


 inspirációs fotók: www.pinterest.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...