2014. április 4., péntek

Stílusod és csokrod harmóniában

Azt hiszem nem tévedek ha azt mondom: az egyik legfontosabb dolog amely a ruhaválasztás után következik, a tökéletes csokor megtalálása... amely ugyanúgy éke egy arának mint a csodás ruha.
Hisz egész nap elkíséri a menyasszonyt, kiemeli az ara szépségét, megmutatja a lelkének legfinomabb énjét.
 

Szánj rá időt. Ne csak a ruhákat nézegesd, hanem azt is mi van a menyasszony kezében.
Nézd meg passzol-e a ruha stílusa a virággal, a helyszínnel. Ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes fazont, színvilágot...éppúgy idő kell, mint megtalálni a tökéletes ruhát. Ha nincs is nagy virágismereted...a stílust, hangulatot biztos be tudod lőni, ami alapján már a csokor stílusa és viráganyaga is adja magát. Egy igazi szakember már ezalapján is megalkotja neked álmaid csokrát.
Higgyétek el, nincs annál zavaróbb mint amikor egy pajtában megrendezett igazi bohém, vad mezei virágos trendbe egy zárt klasszikus csokor befigyel.
Hamarosan induló stíluskalauzunk is ad majd segítséget mindehhez, ha szükséged volna egy kis eligazodásra a stílusok terén. Kérlek figyeld majd a blogbejegyzéseket.

Legyen a stílusod az alap, ne akarj más lenni a nagy napon.
Válassz a karakteredhez illő ruhát és helyszínt.
Ha a virágos nem kér fotót a ruhádról, helyszínről...kezdj el gyanakodni...az igazi virágos nem csak alkathoz igazítja a csokrot, hanem az összhatást is nézi. Ruha stílusa és színvilága, menyasszony alkata és karaktere, a helyszín stílusa és színvilága (vagy akár a fotózás helyszínének adottságai). Ehhez fog neked viráganyagot, színeket ajánlani. Illetve meg fogja neked pontosan mondani milyen viráganyagból milyen tipusú csokrot lehet készíteni.

Sok helyen olvasom, hogy az esküvői menetrend utolsó 3 hónapjára elegendő tenni a virágokkal kapcsolatos ügyintézést. Igen ez igaz...abban az esetben ha tisztában vagy önmagaddal, hogy pontosan mit is szeretnél és kitől.

Én mindenképp azt javaslom, hogy legalább 9 hónappal az esküvő előtt kezdj el fotókat keresni abban a stílusban, amely valami oknál fogva kedves a szívednek...ne keresd az okát miért tetszik, légy ösztönös!!!
Egyszer csak pedig jön majd a megerősítés benned, hogy igen ez vagyok én. Ezt a stílust képviselem, ez a színvilág áll hozzám a legközelebb.

Amikor megvan, hogy mi vagy te...ne engedj belőle!!
 
Itt jön a lényeg! Keress olyan virágost, dekorost aki a Te stílusodban, színvilágodban otthon van, és nemcsak otthon van, de elkötelezett híve is.
Akkor garantált a végeredmény akár csokorban, akár dekorban...ha látsz a szakembertől olyan stílusú és színvilágú dolgot, amit minden további nélkül el tudnál fogadni a te esküvődön is.
Nincs két egyforma virágkötő. Próbálj a stílushoz szakembert találni...persze van úgy, hogy az adott szakember nem a legolcsóbb a szakmában...de kérdem én...megéri a végeredmény sikerét kockáztatni ha csak egyszer van az ember életében esküvő?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...