2014. december 10., szerda

Exkluzív csipke terítők, feltétek esküvőre - Rendelhető

Gyönyörű kiegészítőkkel bővült a kínálat, amely első látásra belopta magát a menyasszonyok szívébe. Fantasztikus csipkefeltétek érkeztek az USA-ból, amelynek köszönhetően egy újabb romantikus vonal bontakozik ki szemünk előtt. Akár a főasztalon, akár egy tortaasztalon, vagy szertartás asztalán gyönyörűen mutat. Színes alapterítőkkel társítva pedig a hatás lenyűgöző, végtelen lehetőséget tartogat számunkra.
Akinek költségvetése engedi, ezekből a terítőkből a vendégasztalokra is rendelhet. A hatás biztosan nem marad el. A vendégsereg ámulatba fog esni, az biztos. 
Nagyon sok energiát fektettem az elmúlt évben arra, hogy ez külföldi exkluzív termék nálunk is elérhető legyen, megteremtve hazánkban is a lehetőséget, hogy a menyasszonyok világszínvonalú esküvői dekorációt rendelhessenek. 
Az év során a Flora Esszencia két színben mutatta meg ezt a csipkefeltétet. Fehér és pezsgő (arany)színben. Mindkettő csodásan mutatott a főasztal dekorációjaként.
Termékeink a TEXTILGURU webáruházban már megtekinthetők és rendelhetők a menyasszonyok, rendezvényszervezők, esküvő helyszínek által.
  

Szeretnék további inspirációs fotókat is mutatni mindazoknak, akik más színvilágban gondolkodnak. Mindegyik variáció maga az édes romantika és elegancia egyben. Előnye, hogy olyan szinten kiemeli az alapterítő színét és szépségét, hogy minimális kiegészítő dekor szükséges hozzá.
 
A csipkefeltétek teljes elérhető és rendelhető színspalettáját pedig lent találjátok. Rendeld meg most, hogy tuti neked legyen ilyen elsőnek a jövő évi szezonban!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...