2014. december 27., szombat

Szirmokkal aplikált luxus terítők - Rendelhető újdonság

Nem titkolt szándékom, hogy a leginkább szívemhez közelálló romantika mellett megteremtsek egy exkluzív, színtiszta eleganciát sugárzó dekorációs vonalat. Ennek az irányzatnak pedig vitathatatlanul az egyik kelléke a minőségi asztalterítő, amely szinte minden amerikai álomesküvő alapját képezi.

Mivel hazánkban nemigen van a színes és különleges esküvői textiliáknak kultúrája, illetve a jelenlegi textilnagyker kínálatunk sem támogatja még ezt a trendet, így magamhoz ragadtam a kezdeményezést, hogy elsőként vezessem be ezeket a luxus termékeket. Csipkefeltéteinket már bemutattam előző blogbejegyzésemben. Most viszont egyedülálló térhatású, aplikált terítőkről lesz szó.
 
Ez a 3d-s szirmokkal kivarrt csodák egyedi módon képeznek sziromzuhatagot, biztosítva a romantikus hatás teljes csodáját.
Kétségkívül magával ragadó, dekorációként olyan alapot biztosít, amelyhez akár tematikus esküvőt tervezünk, akár csak egy "egyszerűbb" virágkompozíciót, mind megállja a helyét. Természetesen nincs megállás, csak a pénztárcánktól függ mennyire építjük ezekre a csodákra a teljes teremdekorációt. Lehetséges csak főasztal dekorként, vagy tortatasztal díszként, háttérként, vagy akár az összes vendégasztaltelt felöltöztethetjük vele.
 
A Flora Esszencia 2014-ben mutatta be elsőként a fehér és pezsgő szirmokkal aplikált terítőket Magyarországon. A visszajelzések alapján pedig elmondható, hogy egyik vendég sem tudott dicséret nélkül elmenni mellettük. Kétségkívül lenyűgő egytől-egyig!
Saját munkák bemutatása mellett természetesen megmutatom, hogy több színben is rendelhető, a teljes színskálát pedig a blogbejegyzés végén találjátok.
Rendeljétek meg minél hamarabb 2015-re, nehogy lemaradjatok erről az újdonságról.
Termékeink a TEXTILGURU webáruházban már megtekinthetők és rendelhetők a menyasszonyok, rendezvényszervezők, esküvő helyszínek által.
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...